DOBRA PREDSKAZANJA: Pogledajte trejler! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Još nešto više od dva meseca deli nas od premijere, a upravo je objavljen ceo trejler!

1
A- A A+

Serija "Dobra predskazanja" (Good omens) stiže u maju, a konačno je objavljen duži trejler koji nam je omogućio da zavirimo u "ludilo" koje nas čeka! U pitanju je adaptacija kultne knjige Terija Pračeta i Nila Gejmena, napisane 1990. godine.

Serija će imati šest epizoda, i prati nekoliko priča paralelno. Rađanje Sotoninog sina Adama, koji slučajno završava u pogrešnom selu i pogrešnoj porodici, zajedničke napore jednog demona i jednog anđela da osujete smak sveta, i međusobne razmirice četiri jahača apokalipse. I da, u pitanju je komedija!

Jedva čekamo! (FOTO, VIDEO)

Nil Gejmen poslednjih godina je sve prisutnije ime na televiziji. Pored serije "Američki bogovi" koja je pretprošle godine oduševila fanove, već nekoliko godina emituje se i krimi komedija "Lucifer".

Glavne uloge tumače Dejvid Tenant, Majkl Šin i Džon Hem, a Gejman je producent zajedno sa Pračetovom kćerkom Rijanom, dok je pisac napisao scenario za svaku od epizoda koje će se prikazati.

VITEZ OD MAŠTE: Najlepši Pračetovi citati

Teri Pračet je preminuo svojom voljom 2015. godine, nakon što se borio sa Alchajmerovom bolešću. U duhu svog neprevaziđenog humora, zadužio je Gejmena da snimi "Dobra predskazanja" kao seriju, i tvitovao svaki korak sopstvenog napuštanja ovog sveta "glasom" Smrti.

Pogledajte trejler serije koja kreće 31. maja na servisu Amazon Prime!

Izvor: YouTube/AmazonPrimeVideo

Tagovi:

Povezano

Sve vesti