Radovi na mnogim autoputevima u Srbiji

Autor:

Putari su u okolini Batrovaca i Horgoša, kod naplatne stanice "Aleksinački rudnici" i kroz Beograd

1
A- A A+

Čačak, obilaznica, radovi, radovi na putu, saobraćajnica, nadvožnjak Foto: MONDO/Jovana Todorović

Vremenske prilike su više nego povoljne za ovaj period godine, što mnogo olakšava vožnju i čini je bezbednijom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Magla je moguća na Čestobrodici, kao i sumaglica na putevima koji prolaze pored reka i kanala u Vojvodini, na području Požege i u Vranjskoj i Leskovačkoj kotlini.

Odrona ima najviše na Đerdapskoj magistrali.

Počeli su radovi na autoputu od graničnog prelaza Batrovci ka Kuzminu u smeru prema Beogradu. Za vreme radova zatvara se preticajna i deo vozne saobraćajne trake, pa se saobraćaj odvija zaustavnom trakom.

U okolini istog graničnog prelaza, zbog izgradnje novog službenog prolaza, zatvorena je preticajna traka i u smeru ka Hrvatskoj.

Podsećamo da se i dalje ispituje autoput od Horgoša do Malog Iđoša. Saobraćaj se odvija samo jednom trakom.

Do petka se na autoputu kroz Beograd od petlje Lasta do petlje Nacional obavljaju radovi. Putari ih izvode u pokretu i to noću od 22 do 5 časova.

U okviru modernizacije autoputa Beograd – Niš, danas će biti zatvorena naplatna stanica "Aleksinački rudnici" u 7 do 19 časova.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji i kod Bačke palanke čekaju 300 minuta, na Horgošu i Batrovcima 240, a kod Bogojeva i Sremske Rače 60 minuta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti