mondo.rs

BESA: Ko vam je omiljeni lik? (ANKETA)

Autor:

Ostala je još jedna epizoda do kraja serije "Besa" i vreme je za glasanje!

21
A- A A+

Već mesecima pratimo novu seriju "Besa" koja se emituje svake nedelje na SuperStar TV kanalu i oduševljeni smo!

"Besa" oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cenu života, a lavirint nepredvidljivih okolnosti ukršta puteve Uroša Perića, običnog čoveka, i Dardana Beriša, regionalnog šefa mafije.

U nedelju će biti emitovana poslednja, 12. epizoda serije i svi nestrpljivo čekamo da vidimo šta će se dogoditi sa Urošem, da li će Petrit uhvatiti Dardana, hoće li Luka osvetiti Unu, a Teuta svog sina i kakav nas rasplet generalno očekuje (kao i da li će ga biti).

Samo prva epizoda je snimana na više od 20 lokacija u regionu, radnja je dinamična, a glumci i glumice fantastični. Kako i ne bi bili, kada se za snimanje ove serije okupila sjajna ekipa mlađih i starijih profesionalaca glumačke profesije iz Srbije, Albanije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, ali i Velike Britanije i Francuske.

Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem ("Death in Paradise", "Misfit"...) snimao je seriju "Besa" više od 120 dana, a prvi put na našem prostoru proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama "Hustle", "Life on Mars"...) zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao je prvi domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija.

Ubistva, kriminal, inspektori Interpola, porodični problemi, intrige - sve je tu. A, da svi ovi faktori budu zadovoljavajući učinili su likovi iz serije koje gledamo kako se bore.

Neki nas nerviraju manje, neki više, ali ima i onih koje obožavamo kada iskoče u kadru, pa da vidimo ko su vaši favoriti!


Povezano

Sve vesti