• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi raj za majstore i "uradi sam": OKOV u Beogradu

Izvor Promo

Na starom i Beograđanima dobro poznatom mestu, na Bežanijskoj kosi (lokacija bivšeg Merkura), u subotu se otvara prodajni centar koji na jednom mestu nudi sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Kompanija Okov, sa velikim uspehom posluje u Crnoj Gori već punih 25 godina, gde je razvila lanac od 16 prodajnih centara i važi za najbolju veliku kompaniju, o čemu svedoče i brojne nagrade. Porodična kompanija Gojka Bajovića, iz godine u godinu beleži odlične prodajne rezultate u Crnoj Gori, a sada je na red došao izlazak na regionalno tržište.

Blagodeti onlajn kupovine

Neposredno nakon otvaranja Okov centra na Bežanijskoj kosi, biće dostupan i onlajn prodavnica (webshop) za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu u trgovinu, da sve završe putem interneta. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbine u vebšopu.

"Imamo odličnu saradnju sa 350 svetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Proveren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo, po najboljim cenama i fer i transparentnim uslovima. Naša analiza tržišta je pokazala da prestonici Srbije nedostaje baš takav objekat, te smo došli do procene da je sada pravi trenutak predstaviti se i na ovom tržištu u najboljem svetlu, kao zrela i ozbiljna kompanija", navode iz Okova.

U Okovu ističu da se iskustvo kupovine kod njih zasniva se na kulturi apsolutne posvećenosti kupcu, za koje su prodajna mesta uređena u skladu s najvišim svetskim standardima.

Kompanija Okov je zaposlila 80 građana Beograda, a njihova zajednička misija je podrška svima koji stvaraju i čine lepšim i boljim svet koji nas okružuje.

Merkuru ostaje ime, dobija Merkatorovu tehniku

Otvaranje prodajnog centra u Beogradu, koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i preko 40 000 artikala, je samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca. U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije.

Svečano otvaranje Okov centra na Bežanijskoj kosi je zakazano za subotu, 9. mart sa početkom u 10 h, a tokom celog vikenda sve posetioce očekuje popust na kompletan asortiman.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sila

Zaposleni iskljucivo crnogorci

Kiza

Ljudi BOJKOJTUJTE ovu crnogorsku firmu. To su isti oni koji su, po ko zna koji put, zabili nož u leđa Srbiji, a i priznali Kosovo i Metohiju.

Ljuba

Još jedna privatna strana firma u Srbiji.

special image