mondo.rs,Tamara Sekulović

Žene ženama: "Kada se mi udružimo..." (FOTO, VIDEO)

Drage naše dame, današnji dan koristimo da vas podsetimo da ste jake, snažne i svoje svih 365 dana u godini, ali i prenesemo poruke naših javnih ličnosti

Žene ženama: "Kada se mi udružimo..." (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO, Stefan Stojanović, Goran Sivački

MONDO vam je već čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena, i poželeo poštovanje SVAKOG dana - sada ćemo vam preneti poruke naših glumica, pevačica i voditeljki!

Evo šta su ove ŽENE poručile ŽENAMA!

Legendarna "Violeta" iz serije "Bolji život", glumica Lidija Vukićević, poručila vam je da čuvate SEBE!

"Žene, nikada ne odustajte od sebe zarad drugih...jer tako ćete uvek biti i dobre i poželjne, izazovne, a što je najvažnije - sobom ćete uvek biti zadovoljne. MOŽE DA SE BUDE I NAJBOLJA MAJKA, ŽENA, PRIJATELJ, SAMO AKO SAČUVATE SEBE!".

Pogledajte prilog s Lidijom Vukićević:

Izvor: MONDO

Katarina Radivojević je na današnji dan poručila ženama da "šire ljubav":

"Ali ne samo prema deci i partneru i svojim najmilijima. Da širimo ljubav i toleranciju između sebe! Da budemo solidarne. Da se više volimo i podržavamo, zato što kada se žene udruže, svojom energijom mogu da promene svet!".

Glumica Hristina Popović je poželela...

"Moja poruka ženama je da budu svoje i takođe preporučujem da za 8. mart povedu i svoje najmilije u bioskop na "Poslednjeg Srbina u Hrvatskoj" da vide isto jednu snažnu heroinu Hrvojku Horvat."

Njena koleginica Jelena Đokić: "Želim nam da imamo iste honorare kao muškarci", dok je Milena Radulović poručila: "Zajedno ste jače!".

Glumica Marija Karan, koju smo nekada gledali u "Kenguru", a uskoro u seriji "Pet" je rekla:

"Ženama želim samo da budu svesne koliko su lepe samim tim što su žene i koliko divnih stvari mogu da priušte sebi i svima oko njih".

Pevačica Kristina Kija Kockar je rekla: "Da se ne daju, da budu jake, kada padnu da ustanu, jer nisu ni svesne koliko su u stvari moćne. Ja jako volim što sam žena i ne bih to menjala ni za šta na svetu".

Sajsi MC je ukazala na problem koji, nažalost, i dalje postoji:

"Žene u muzici u regionu se i dalje bore za jednaki tretman, znaću da je stanje bolje kada se prestane sa pitanjima: 'Da li si ti pisala tekst' ili ' Je l' si to sama uradila... Mi želimo biti prihvaćene kao autorke i ne želimo da nam se umetnost gleda kroz duplu lupu, niti da nam se zbog pola gleda kroz drugačiju prizmu."

Voditeljka Danijela Buzurović kaže:

"Ja volim svaki praznik. Naravno da žene treba paziti i obasipati pažnjom tokom cele godine ali lepo je i kad, eto, postoji povod da nešto čestitamo jedni drugima. Želim svim ženama srećan 8. mart i poručujem im da nikada ne zaborave da su dame, žene, majke, kraljice i lepotice, svaka od njih".

Pogledajte "zašto nećemo karanfile"!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti