mondo.rs

Gej glumac-prevarant će robijati 64 godine?!

Autor:

Glumac, koji je izmislio da su ga prebili jer je Afroamerikanac i homoseksualac, suočava se sa kaznom dužom od 60 godina!

9
A- A A+

Istražna porota u Čikagu odlučila je da glumca tereti po čak 16 tačaka optužnice za krivično delo podnošenja lažne prijave policiji.

Ova odluka izazvala je burne reakcije, pošto je potvrđeno da je Džasi Smolet "dobio" po tačku optužnice za svaku pojedinačnu stvar oko koje je slagao policiju, što nije praksa po američkom zakonu.

Maksimalna zaprećena kazna, ukoliko bude bio proglašen krivim po svih 16 tačaka, je neverovatnih 64 godine zatvora, prenosi "TMZ".

Smolet (36) je platio dvojici braće iz Nigerije da ga napadnu, zatim je samom sebi naneo povrede i prijavio to kao napad iz mržnje pošto je Afroamerikanac i homoseksualac.

Klupko oko glumca ubrzo je počelo da se odmotava, pošto su muškarci koji su ga navodno napali priznali policiji da im je platio da lažiraju napad.

Jedan od njih dvojice takođe je izjavio da je Smoletu povremeno prodavao drogu, kao i da je za napad od njega dobio ček na 3.000 dolara, na kojem je kao svrha uplate napisano "trening".

Smolet je, navodno, napad lažirao jer nije bio zadovoljan honorarom u seriji "Empire". Produkcija je kratko saopštila da će njegov lik biti "isečen" iz preostalih epizoda pete sezone.

Pročitajte još: Koliko je Džasi dobijao po epizodi serije?

Povezano

Sve vesti