mondo.rs

PET: Ubistvo i ucena u prvoj epizodi! (FOTO, ANKETA)

Autor:

Nova domaća serija na RTS-u: Da li ste gledali "Pet"?

PET: Ubistvo i ucena u prvoj epizodi! (FOTO, ANKETA) Foto: Mondo/Goran Sivački Hristina Popović, Gala Videnović, Marija Karan, Jelena Đokić i Milena Radulović

Večeras je emitovana prva epizoda serije "Pet", priče o pet žena, drugarica iz detinjstva, koje se posle mnogo godina nađu u centru obračuna kriminalnih klanova.

Žensku "bandu" brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga čine Jelena Đokić (Nina), Hristina Popović (Tili), Marija Karan (Aleksandra), Gala Videnović (Katarina) i Milena Radulović (Sonja).

Junakinje serije "Pet" za MONDO

U prvoj epizodi smo upoznali junakinje:

Sonja ima problem sa muškarcima, jer na početku vidimo da je bivši dečko bije usred kafića, i da nakon kraćeg odmora, ponovo izlazi u provod... Onda gledamo i scene u krevetu s mladim sportistom, koji joj nakon večeri strasti pored poljupca ostavlja i novac. "Evo ti da častiš drugarice", govori joj on, ali njoj to nimalo ne smeta: "Hvala", odgovara s osmehom na licu.

Kaća na efikasne načine rešava tuđe probleme (sredila je uz pomoć prijatelja da "sredi" da Sonju nasilnik više ne uznemirava), ali u razgovoru sa njim saznajemo da nije uspela da reši svoj problem - nakon razvoda je izgubila starateljstvo sa sinom.

Natalija brigu o sinu uglavnom prepušta ocu Bogdanu nakon što joj je muž preminuo, a ona s mladim borcem, koji ima problem s narkoticima - u prvoj epizodi čak vidimo kako ga "puškira" na benzinskoj pumpi - zarađuje novac u ilegalnim borbama na periferiji Beograda.

Aleks je seksi prodavačica skupih automobila za koju saznajemo da joj je otac ubijen, a dugovi mu nisu bili isplaćeni, pa je ona rešila da stvar preuzme u svoje ruke - pronašla je dužnika. "slučajno u kafiću", potom u radnji i zavela ga... Ukoliko ste mislili da ćete gledati Mariju Karan u vrelim scenama, razočaraćemo vas - Aleks ga je vezala za krevet i...

"Goran Todorović. Moj otac. Pozajmio si od njega 90.000 evra na kamatu, pravio si se blesav kada su te tražili. Kada su ga ubili ti i tebi takvi su trljali ruke, mislio si gotovo je. Ali nije. Uzimam novac za depozit, sutra ćeš isplatiti i ostalo, a posle više neću da te vidim. Ako me prijaviš policiji mene će da hapse, a tvoje slike idu na Internet. Ako se izvučem, oni će da te nađu", rekla je Aleks i u tom trenutku su utrčala dva momka u sobu u kostimima, "legli" pored njega, dok je Aleks slikala.

Nina živi život luksuza - ogromna vila sa bazenom, privatni vozači, obezbeđenje, ali i bivši muž...

Na kraju prve epizode Nininog bivšeg muža ubijaju. Vest joj saopštavaju preko telefona dok je u restoranu s prijateljicama. "Moram kući, da kažem deci da je tata mrtav", govori ona. Dok se vraća kući, u kolima obezbeđenju javljaju da je ubijen i Paja, šef Ninog obezbeđenja. "Šta se dešava ovo majko mila", pita se on, na šta Nina pita "šta bi on uradio".

"Okupio bi nas sve, pa pod zemlju, dok ovo ne prođe", odgovara joj on, na šta Nina govori "da će tako i uraditi".

Ovi događaji će pokrenuti stvari zbog kojih će se pet prijateljica ponovo naći na okupu.


Povezano

Sve vesti