MONDO/Agencije

Misterija: Cela zemlja traži ovu devojčicu (VIDEO)

Ni posle višednevne potrage za nestalom devojčicom Rebekom Rojš (15) i više od 1.000 dobijenih indicija, ona nije pronađena, a nemačka policija najavljuje promenu pravca istrage.

28
A- A A+
rebeka Foto: Youtube/screenshot/TV SolutionDevojčica iz Berlina nestala je pre tri nedelje i pitanje šta se desilo sa njom za sada je jedna od najvećih misterija novije nemačke kriminalistike, prenose nemački mediji.

Policija je prethodna tri dana sa stotinak ljudi i psima tragačima pretražila Brandeburšku šumu. Potraga nije dala rezultate. Očigledno je da su istražitelji dospeli u ćorskokak ovog misterioznog slučaja i da moraju da razmotre kako će nastaviti dalje. O novim koracima odlučiće treća komisija za ubistvo.


Potraga je danas obustavljena, saopštila je policija ne navodeći detalje.

Kao glavnoosimnjičeni uhapšen je Rebekin zet u čijoj kući je ona poslednji put viđena, a koji se međutim u istražnom zatvoru brani ćutanjem.

Izvor: Youtube/TV SolutionZa optužnicu za ubistvo nije nužno pronaći telo, kažu stručnjaci, ali u tom slučaju istražitelji moraju da pronađu dovoljno jake dokaze.

Nađena devojčica iz Sente za kojom je tragao MUP!

Povezano

Sve vesti