mondo.rs,Tanjug

Mihajlović o slučaju "Jutka": Za mene rešiva stvar

Autor:

Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas povodom slučaja predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke da se kao društvo moramo boriti protiv bilo kakvog zlostavljanja i nasilja nad ženama.

34
A- A A+

tiršova bolnica, bolnica, tiršova, zorana mihajlović Foto: Mondo/Goran Sivački

Ona je izjavila  i da nadležni organi treba da reaguju po prijavama.

"Ja osuđujem takvo ponašanje, nije to samo pitanje da li je Jutka ili bilo ko drugi, već smatram da mi kao društvo moramo da se borimo protiv bilo kakvog zlostavljanja ili nasilja nad ženama", rekla je Mihajlović novinarima u Medveđi prilikom obilaska te opštine.

Prema njenim rečima, za svaki postupak u životu odgovornost je individualna, kao i da svako ko se nalazi na javnoj sceni ima moralnu odgovornost prema poslu i prema sebi.

Samovolja "Jutke": Isključen TV signal u Brusu!

Dodala je i da se zna ko treba da reaguje ako postoje prijave.

"Očekujem da se u narednom periodu o tome razgovara, a unutar naše stranke, kada budemo imali sastanke, svakako ćemo i o tome pričati. Za mene je to stvar koja je rešiva", istakla je Mihajlović.

Slučaj "Jutka": Pretnje Mariji Lukić?

Predsednika opštine Brus više žena je optužilo za seksualno uznemiravanje, a trenutno je suđenje u toku zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić.

Iako je Jeličić ranije javno saopštio da podnosi ostavku, on je i dalje na toj funkciji.

Povezano

Sve vesti