Jovan Terzić

Zvezda "blindirala" Joveljića: Parafirao do 2023.

Autor:

Mladi fudbaler produžio ugovor sa crveno-belima.

Zvezda "blindirala" Joveljića: Parafirao do 2023. Foto: MN Press

Najavili smo u ponedeljak da će Marko Marin produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom, ali sjajni vezista nije jedini koji je ovih dana obradovao navijače crveno-belih.

Ugovor je potpisao i talentovani Dejan Joveljić.

Mladi napadač trenutno ima dogovor sa srpskim šampionom do kraja juna 2021, a po novom se obavezao na vernost dve godine duže, odnosno do leta 2023.

Uz povećanje godišnje plate sa 60.000 na 100.000 evra, saznaje MONDO.

"Izuzetno sam srećan što mi je Crvena zvezda ukazala poverenje produžetkom ugovora. Nadam se da ću to opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu. Lično sanjam još mnogo golova, pobeda i titula u Zvezdinom dresu. Dosta igrača koji su bili deo naše omladinske škole u prethodnom periodu su produžili ugovore u prvom timu, to je jako bitna stvar za naše rezultate, kao i atmosferu u svlačionici", poručio je Joveljić posle produžetka saradnje sa crveno-belima.

Joveljić je ove sezone bio akter u 10 prvenstvenih i po dve utakmice Lige šampiona i nacionalnog Kupa. Uglavnom je ulazio u igru sa klupe, ali i pored toga je postigao pet golova, što se može smatrati odličnim učinkom za 19-godišnjaka.

"Veoma sam srećan, Joveljić je najtalentovanije dete iz omladinske škole u ovom trenutku. Već je duže vreme sa nama, ima dosta utakmica u prvom timu, debitovao je i u Ligi šampiona. Verujem da će ovim potpisom i navijači biti zadovoljni, jer oni uvek imaju posebna osećanja prema svojoj deci i igračima koji su ponikli u Zvezdinoj školi. U genetskom kodu rasnih strelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će tu glad zadržati još dugo", poručio je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Produžetak ugovora nagoveštava da bi Vladan Milojević do kraja sezone, a svakako tokom sledeće, mogao ozbiljnije da računa na momka iz Bijeljine.

Ako se to i ne dogodi, već crveno-beli odluče da ga na leto prodaju, kao Aleksu Terzića, ovim potezom Zvezda će biti u poziciji da diktira cenu zainteresovanim klubovima.

Povezano

Sve vesti