"Odvratan!" (VIDEO)

Autor:

Zvezda serije "Doctor Who" otkriva kakav je zapravo Roven Atkinson

"Odvratan!" (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Blackadder

Nekadašnja zvezda britanske kultne serije "Doctor Who" Tom Bejker, otkrio je kako je izgledala saradnja s jednim od najvoljenijih glumaca današnjice - Rovenom Atkinsonom.

Iako biste mislili da je "Mister Bin" ili "Crni Guja" neko s kim bi vam bila čast da glumite, Bejker ovo iskustvo smatra noćnom morom.

Bejker se za Radio Tajms prisetio jedne epizode serije "Crni Guja" u kojoj je igrao s Atkinsonom.

"To je bilo neverovatno, ljudi su se pitali kako sam uopšte nastavio da radim posle toga. Roven je bio toliko nervozan, uopšte nije bilo lepo raditi s njim", rekao je "Crvenobradi Rum".

Car već 25 godina

"Trudio se da budem dosadniji od smrti. Odveo me je sa strane prvog dana snimanja i rekao: 'Znaš Tom, ja sam veoma iskusan u ovome, a uloga koju ti igraš... mislim da se previše trudiš. Učini sve da budeš što dosadniji'. I onda smo nastavili snimanje, bio sam dosadan, i tada se pojavio producent. 'Šta ti je, jesi li bolestan', pitao me je, a ja sam mu rekao 'Ne, šef mi je tako rekao'. Tada sam otkrio istinu. Producent mi je rekao da on to svima radi. Svake nedelje, svima govori isto, čudno zar ne? Genije komedije, a toliko nesiguran...".

Ovo je kraj!

Iako "bezobrazan i nesiguran", Roven bi mogao da se ponovo nađe u crnom kostimu - prošle godine je glumac Toni Robinson, koji je u popularnoj seriji igrao Boldrika, otkrio da bi serija moglad da dobije nastavak.

"Pokušavamo da okupimo stare glumce. Znam da rade mnoge druge, lepe projekte, ali mislim da ćemo svi naći vremena".

Pogledajte specijal "Crnog Guje"

Izvor: YouTube/Comic Relief

Povezano

Sve vesti