Bassivity Digital Showcase u Hali sportova (VIDEO)

Autor:

Coby, Senidah, Sara Jo, Mili, Surreal i još mnogo izvođača čekaju vas na ovoj manifestaciji!

Bassivity Digital Showcase u Hali sportova (VIDEO) Foto: MONDO

Trenutno najpopularnija imena regionalne muzičke scene nastupiće 20. aprila u beogradskoj Hali Sportova na tradicionalnoj manifestaciji "Bassivity Digital Showcase", na kojoj će biti predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije!

Proteklu godinu obeležili su hitovi "Biseri iz blata", "Slađana", "4 Strane Sveta", "Grmi", "Ja sam u gasu", "Bez Sna" i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća "Bassivity Digital".

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali Sportova, kada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro tri sata nastupiće Coby, Senidah, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Sara Jo, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, kao i Rasta i Balkaton Gang.

Ulaznice su u prodaji od 12. marta, a do 21. marta moguće ih je kupiti po "early bird" ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i njihovom sajtu.

Pogledajte MONDO TV sa Cobijem...

Izvor: MONDO

...kao i vaša pitanja na koja je odgovarala Sara Jo!

Izvor: MONDO

Senidah je ovako objasnila pesmu "Slađana" pred našim kamerama.

Izvor: MONDO

Ovako je Surreal reagovao na vaše komentare o pesmi "Marihuana"...

Izvor: MONDO

...a ovako Fox na komentare sa Interneta!

Izvor: MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti