"Mi smo skinuli table, došli smo da se prijavimo"

Autor:

Predsednik centralne beogradske opštine Stari grad Marko Bastać i sedmoro njegovih saradnika došlo je da se prijavi nadležnim organima zbog skidanja tabli sa znakom za ljubičastu zonu parkiranja.

64
A- A A+
parking, zona, parkiranje, Foto: Mondo/Goran Sivački

Osmoro predstavnika Opštine Stari grad došlo je danas da se prijavi nadležnim organima u
cilju njihovog lakšeg postupanja po tužbi zamenika gradonačelnika Vesić Gorana zbog skidanja tabli sa oznakama za ljubičastu zonu parkiranja, koja je nedavno uvedena u Beogradu.

Oni su tokom vikenda skinuli sve table za tu zonu, nezadovoljni što je ona uvedena, ocenjujući da je to "maltretiranje" stanovnika te centralne beogradske opštine.

Predsednik opštine Marko Bastać i još sedmoro njegovih saradnika sami su se prijavili, nakon što je Vesić podneo dve prijave protiv NN lica, kako bi, navode, olakšali posao nadležnim službama.

U saopštenju Opšptine Stari grad navedene su sve osobe koje su proteklog vikenda skinule 23 table za ljubičastu zonu, njihova mesta stanovanja i jedinstveni matični brojevi.

"Nakon što smo priznali to 'delo' očekujemo da tužilaštvo počne da postupa na bazi prijave koja je bazirana na lažima što ćemo i dokazati... Takođe, odbijamo optužbe da smo vandali, koje horski dolaze od predstavnika vlasti i paradržavnih tabloidnih medija", navodi se u saopštenju.

Foto: Promo/Opština Stari grad

Povezano

Sve vesti