mondo.rs

Policajci terali migrante da viču: "Dinamo Zagreb"

Autor:

Skandal u Hrvatskoj nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako jedan hrvatski policajac tera grupu migranata da uzvikuju: "Dinamo Zagreb".

11
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Trojica hrvatskih policajaca su na stubu srama, nakon što je procurio snimak na kojem se vidi kako teraju migrante da skandiraju ime jednog od najpopularnijih hrvatskih fudbalskih klubova - Dinama iz Zagreba.

"Hajde, hajde, vičite: 'Dinamo Zagreb'", naređivao je jedan policajac grupi migranata, koje su prethodno stavili uz put da čuče, a oni su mu uzvraćali: "Dinamo Zagreb".

Snimak pogledajte OVDE

Trojica policajaca su sada predmet discplinskog postupka, a jednom preti otkaz.

Navodno su keroz razgovor sa migrantima, koji su ilegalno prešli granicu sa Bosnom i Hercegovinom, saznali da su oni veliki fudbalski zaljubljenici, pa su tako policajcima "za dušu" skandirali "Dinamo Zagreb".

Policajac koji je svojim telefonom snimao ovu "navijačku akciju" nalazi se pred otkazom, a druga dvojica se terete za nedolično ponašanje u službi.

Migranti su vraćeni u Bosnu i Hercegovinu.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.