mondo.rs

Kako Melanija provodi dan u Beloj kući: Ne, ne kuvam

Autor:

Prva dama Amerike Melanija Tramp govorila o tome šta radi u Beloj kući i da li je do sada spremila romantičnu večeru za svog supruga.

Kako Melanija provodi dan u Beloj kući: Ne, ne kuvam Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/Tanjug

Otkako je Donald Tramp izabran za predsednika SAD, njegova supruga Melanija nije ostala u njegovoj senci.

Često je čak i "veća" vest od svog muža.

Najnovija priča oko Melanije je - da li koristi dublerku? Čak na Twiter-u postoji hešteg #FakeMelania preko kojeg pojedini korisnici ukazuju na to da se ponekad pojavljuje druga žena u pratnji Donalda Trampa, koja glumi Melaniju.

Predstavnici za štampu prve dame Amerike to negiraju, a njen suprug Donald Tramp, reagujući na, kako kaže, "medijsku hajku na svoju suprugu", ističe da bi "onabila smatrana za Džeki Kenedi (žena ubijenog predsednika Džona Kenedija) 21. veka da je u Demokratskoj stranci, a ne u Republikanskoj".

Mnoge zanima kako Melanija provodi dane u Beloj kući. U jednom intervjuu, rekla je da "naporno radi". Ustaje rano jutra, isprati sina u školu i odmah počinje da radi. Ima svoj tim u istočnom krilu Bele kuće, ali i ima sastanke sa drugim zaposlenima u kući

Na pitanje da li je nekada rekla "armiji" kuvara - hej, imate slobodno veče, ja kuvam za predsednika večeras, odgovorila je:

"Nisam to još uradila, iskreno (smeh). Ponekad pripremim užinu sinu, ali zaista nemam vremena. Oni (kuvari) u Beloj kući rade sjajan posao, pravi su profesionalci i želim da ih zadržim".

A kada biste izabrali jedno jelo za porodični ručak, koje bi to bilo?

Posle dužeg razmišljanja, odgovorila je: "Možda špagete".

Povezano

Sve vesti