Bivši muž o Darinom snimku: "Ja joj ne zameram!"

Autor:

Nekadašnji suprug folkerke progovorio o eksplicitnom snimku.

3
A- A A+

Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog eksplicitnog snimka u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić.

Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću seksualnog pomagala demonstrira oralni seks, on je poručio da je s Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim videom.

"Nemam veze s tim. Mi smo samo prijatelji i ja joj pomažem jer imamo dete. Ona to verovatno radi iz marketinških razloga, tako da nemam šta da joj zamerim", poručio je Kesić za "Kurir", koji je s Darom bio zvanično u braku do 2017. godine, ali su se rastali ranije.

Popularna folkerka svaki put je nakon seks-afere javno stavljala do znanja da nema šta da krije, pa je i sada priznala preko društvenih mreža da je slučajno napravila skandal.

"Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala. Nek smo svi živi i zdravi", poručila je Bubamara, koja se očigledno nije mnogo nasekirala zbog novih golih fotki.

Povezano

Sve vesti