Pobegla iz jednog rijalitija, ulazi u drugi?

Autor:

Navodno je dobila ponudu koja se ne odbija...

Pobegla iz jednog rijalitija, ulazi u drugi? Foto: ATA images/Antonio Ahel

Nišlijka Miljana Kulić pobegla je u ponedeljak uveče iz Pinkovog rijalitija Zadruga, zajedno sa svojim trenutnim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Njih dvoje su se iskrali iz kompleksa u kojem se snima Zadruga i pobegli, dok su "unutra" ostali Miljanina majka Marija i beba Željko, začeta u prethodnom rijalitiju Parovi.

E, sada je navodno upravo rijaliti s Happy televizije spreman da ponudi veliku sumu novca kako bi se Miljana tamo vratila i sa sobom povela i dečka.

"Miljana i Zola definitivno ulaze u Parove. Od kada su pobegli iz Zadruge pregovaraju sa čelnicima Happy televizije i na kraju su uspeli da se dogovore. Novac će im biti unapred isplaćen", tvrdi izvor za "Alo".

Pre nekoliko dana pokušala da iseče vene?!

Kako izvor navodi, njih dvoje su sigurni da će njihov ulazak podići gledanost u "Parovima" i zato su tražili ogromnu cifru.

Ovo je potvrdio i Zolin menadžer i prijatelj Boban Majstorović.

"Marić im je unapred ponudio po 70.000 evra da uđu u Parove i pristali su. Lazar je u Zadruzi zarađivao 150 evra nedeljno, a držao je ceo rijaliti. Happy je obećao da će otkupiti sve njihove dugove prema Pinku", rekao je on.

Domaća štampa prenosi da njoj i Lazaru sledi kazna od 50.000 evra zbog kršenja ugovora sa produkcijom.

Povezano

Sve vesti