Dixon prvi put dolazi na Lovefest

Autor:

Nastupa, ali i uživa u Beogradu nekoliko dana!

Dixon prvi put dolazi na Lovefest Foto: YouTube/BoilerRoom

Beogradski klaberi će posle samo dve nedelje ponovo biti deo drugog Lovefest Fire spektakla u prestonici. U subotu 16. marta nastupiće nemački di-džej Dixon, kome će ovo biti premijerno predstavljanje publici festivala ljubavi. Za ovu priliku, Dixon je odlučio da u Beogradu provede čak nekoliko dana kako bi imao vremena da upozna grad i uživa u njemu.

Na Lovefest Fire stiže i Gerd Janson, producent koji je prošle godine oduševio svojim nastupom na Energy bini u Vrnjačkoj Banji. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Kristijan Molnar.

Prema rečima organizatora, kao i pre dve nedelje, beogradske klabere ponovo čeka nesvakidašnja produkcija i još bolja zabava. Posebna pažnja ponovo je posvećena vizuelnim efektima, kao i specijalnoj scenografiji.

Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa, a cena karte je 1.800 dinara, dok je cena VIP karte 2.200 dinara. Organizatori skreću pažnju svima da dođu ranije i izbegnu gužve na ulazu.

Inače, da podsetimo, Lovefest će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a na čak pet muzičkih bina očekuje se više od 300 izvođača iz celog sveta, a objava line up-a za pvu godinu biće za samo nekoliko dana.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti