FOTO: Lakša povreda Miletića, dolazi u Staru Pazovu!

Autor:

Reprezentativni bek Partizana povredio se dva dana pre okupljanja reprezentacije. Dodatni pregledi posle utakmice pokazali da se radi o lakšoj povredi.

16
A- A A+

Problem za Partizan, selektora Srbije Mladena Krstajića, a najveći za Nemanju R. Miletića!

Defanzivac crno-belih napustio je teren u prvom delu utakmice protiv Spartaka - i to veoma besan.

Ljutnja reprezentativnog beka bila je sasvim razumljiva, jer se povredio, a u ponedeljak bi trebalo da se odazove Krstajiću na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi, uoči utakmica protiv Nemačke (sreda, 20. mart) i Portugala (ponedeljak, 25. mart).

Ali, iz Humske stižu ohrabrujuće vesti. Posle utakmice sa Spartakom, Miletić je podvrgnut detaljnim pregledima koji su pokazali da je ipak reč o lakšoj povredi skočnog zgloba i da će se staviti na raspolaganje selektoru i nacionalnom timu.

Iz Partizana su obavestili medije o težini povrede, kao i o tome da je medicinska služba crno-belih u stalnom kontaktu sa FSS.

Miletić nije igrao u poslednje dve utakmice, jer je na zagrevanju na Voždovcu osetio bol u leđima. U toku subotnje utakmice u Humskoj doživeo je drugačiji problem, jer je u jednom trenutku ušao u duel sa igračem Spartaka, a tu se našao i njegov saigrač Mark Valijente.

Za to vreme, Miletić je bio na zemlji, pa je posle ukazivanja pomoći pokušao da se vrati, ali nije uspeo. Kada je pozvao izmenu skinuo je kopačku i besno je bacio kraj sebe.

To nije bila jedina povreda crno-belih ovog popodneva, jer je i Danilo Pantić bio prinuđen da u 40. minutu napusti igru i da ustupi mesto Zoranu "Bambiju" Tošiću...

Povezano

Sve vesti