Senator šokirao svet, pa dobio jaje u glavu (VIDEO)

Autor:

Australijski senator savezne države Kvinslend Frejzer Aning šokirao je svet svojom izjavom nakon maskra na Novom Zelandu optuživši muslimane za pokolj.

18
A- A A+
senator australija Foto: YouTube/printscreen/WION

  On je osudio napad u novozelanskom gradu Krajstčerču gde je Australijanac Brenton Tarant juče u dve džamije ubio najmanje 49 ljudi, a više njih ranio, ali je nakon toga rekao da napad ističe strah od muslimana koji raste u Australiji i na Novom Zelandu.

N. Zeland: Terorista ćuti, Srbi se boje osvete

"Pravi razlog za krvoproliće na ulicama Novog Zelanda danas je imigracioni program koji je muslimanskim fanaticima dopustio da se dosele na Novi Zeland", rekao je 69-godišnji senator Aning.

Senator je danas opet komentarisao masakr u novozelandskim džamijama, a tokom govora jedan tinejdžer mu je razbio jaje o glavu.

Terorista napao džamije zbog ove devojčice!?

Incident se dogodio dok je Aning objašnjavao svoj jučerašnji komentar.

Senator mu nije ostao dužan. Okrenuo se ka mladiću i udario ga. Nakon toga tinejdžer mu je uzvratio, pa su ga dvojica muškaraca oborila na pod.

Tinejdžer je nakon incidenta uhapšen, ali je pušten. Protiv njega je pokrenut postupak.

POGLEDAJTE SNIMAK:

Izvor: YouTube/WION

U napadu je ubijeno 49 osoba, a ranjeno ukupno 50, od čega 20 teško, u masovnim pucnjavama na dve džamije u Krajstčerču na Novom Zelandu.

Povezano

Sve vesti