"The Truth" savetuje Lejkerse: Trejdujte Lebrona

Autor:

Legendarni košarkaš Pol Pirs dao je predlog operativcima Los Anđelesa posle neuspešne sezone u kojoj im Lebron Džejms nije doneo plej-of. Predlaže i trejdovanje "Kralja", ali pod jednim uslovom....

"The Truth" savetuje Lejkerse: Trejdujte Lebrona Foto: Guliver/Sean M. Haffey/Getty Images

Očekivala se daleko uspešnija sezona za Lejkerse.

U ovom trenutku tim iz Los Anđelesa ima još samo tanke teoretske šanse da se domogne plej-ofa, koji se graniče sa najvećim čudima u istoriji sporta, pošto trenutno imaju skor od 31 pobede i 39 poraza, što je dovoljno tek za 11. mesto na Zapadu.

Ovo je i premijerna sezona u kojoj Lebron Džejms igra "na drugoj strani SAD obale", a neće je pamtiti po dobrim rezultatima, odnosima u svlačionici, čak ni individualnim brojkama...

Uz to, "Kralj" je dobar deo sezone propustio zbog povrede.

Tokom februara je delovalo da će uspeti da "namami" Entonija Dejvisa u Los Anđeles, što se definitivno neće desiti makar do leta, dok je sve manje izvesno da bi s njim u "gradu anđela" mogao da se udruži i Kevin Durent.

SVE GORE OD GOREG: HEZONJA IZBLOKIRAO LEBRONA ZA POBEDU!

Šta je sledeći korak Lejkersa i Lebrona? Pol Pirs ima predlog...

"Šta ako Lejkersi dobiju prvog pika na draftu, treba da trejduju Lebrona Džejmsa!", rekao je legendarni košarkaš poznat pod nadimkom "The Truth", što se nije dopalo Čonsiju Bilapsu, pošto se nasmejao na ovu ideju.

lebron džejms, lebron james Foto: Guliver/Sean M. Haffey/Getty Images


"Ako biraš između tri sezone Lebrona Džejmsa ili 15 sezona Zajona Vilijamsa (projektovani prvi pik na draftu prim. aut.), jasno je šta treba da uradiš!", odlučan je Pirs.

Šta vi mislite, da li Lejkersi već ovog leta treba da odustanu od ideje sa Lebronom Džejmsom i da "podmlade" jezgro tima kako bi u narednim sezonama bili bolji?

Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Povezano

Sve vesti