mondo.rs

Čović slomio čašu u studiju, Jovana ga smirivala VIDEO

Autor:

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović slučajno slomio čašu sa vodom tokom gostovanja na TV Prva. Voditeljka Jovana Joksimović se našalila.

98
A- A A+
Nebojša Čović Foto: MN Press

Pričajući o "crveno-belom" i "crno-belom" svetu, Čović je u jednom trenutku, mašući rukama tokom izjave, slučajno polomio čašu sa vodom koja je stajala na stolu u studiju TV Prva.

"... jednostavno nije sve crno i belo, a ja baš i ne volim da je sve crno i belo iz raznih pozicija, između ostalog i sportskih. Ali, mislim da je svet u koloru. A i vi više volite crveno-belo, da se ne foliramo", rekao je Čović u razgovoru sa voditeljkom Jutarnjeg programa TV Prva Jovanom Joksimović.

Nastavio je: "Znam ja da ste i vi i Srđan (Predojević) crveno-beli", da bi Jovana, uz osmeh, odgovorila: "Jesam, priznajem".

"Jedino se mi zvezdaši nešto krijemo, a ovi partizanovci kada izađu gruvaju iz svih snaga. Mi se stalno nešto ustručavamo, pa da li jesmo ili nismo zvezdaši", rekao je Čović, da bi slučajno rukom dotakao čašu i slomio je. 

"Jaoo, nemojte više o Partizanu da pričate, vidite koliko se iznervirate", rekla mu je Jovana u šali, a Čović je uzvratio:

"Nisam se ja iznervirao, nego ste mi podmetnuli ovu čašu nezgodno".

Povezano

Sve vesti