Senidah konačno izdaje album! (VIDEO)

Autor:

Prvenac "Bez tebe" izlazi 25. marta, pogledajte MONDO TV sa Senidom!

Senidah konačno izdaje album! (VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović Senidah

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu!

Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom "Slađana", a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju.

Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album "Bez tebe" u izdanju Bassivity Digital.

Izvor: MONDO

"Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove 'Crno srce' i producirao ga je Coby," kažu u ovoj izdavačkoj kući.

Prošlog petka, Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl "Ride" na engleskom jeziku. Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u singlu "Ride".

"Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila," objašnjava ona.

Pogledajte MONDO TV sa Senidom!

Izvor: MONDO

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

Senidah će svoje nove pesme će po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali Sportova na Bassivity Digital Showcase, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena!

A ovako je Coby, producent njene nove pesme, odgovarao na vaša pitanja!

Izvor: MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti