HOROSKOP

Ovnovi, evo kakva je godina pred vama!

Dragi Ovnovi, srećan rođendan! MONDO astrolog Vam poklanja godišnji horoskop...

Ovnovi, evo kakva je godina pred vama! Foto: Guliver/Getty images, Dzhulbee

Ova godina za Vas će biti srećnija nego prethodna. Pre Vama će se samo otvarati nove mogućnosti da se povežete sa drugima, da putujete i upoznajete ljude... Ovnovima rođenim između 1. i 10. aprila može biti naporno, jer će im se činiti da je sve previše teško, ali od jeseni pritisak popušta.

Imaćete dovoljno energije za sve, naročito tokom aprila i maja.

POSAO

Dobro bi bilo da započnete neke nove poslove. Dosta stvari se može promeniti kod Vas. Bićete vredniji i finansije se mogu poboljšati jako brzo.

Pokušajte da se fokusirate na ono što je važno. Od ovog proleća ćete imati neke veće promene, ali biće sve kako ste zamislili. Pazite šta kome pričate, jer ćete u aprilu biti manje diskretni i možete sebi napraviti problem zbog toga što želite da kažete sve što mislite.

Moguć je sukob sa autoritetom. Pazite na rokove. Bićete željni putovanja ove godine, ali ćete dosta i putovati.

Od maja do oktobra je moguća neka saradnja sa osobom sa kojom ste već radili, ili ćete se vratiti na neke stare ideje i načine rada, ali će to biti uspešno za Vas.

Cele godine treba uvoditi novine na poslu da biste imali više novca, pa ne štedite na ulaganjima.

Zastoji na poslu mogu biti tokom jula, kao i u novembru.

Poznate ličnosti rođene u znaku Ovna

Van Gog, Leonardo da Vinči, Areta Frenklin, Eton Džon, Marlon Brando, Edi Marfi, Sara Džesika Parker, Hju Hefner..

LJUBAV

Ova godina će biti odlična što se tiče ljubavi. Neće biti nikakvih problema. Komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja.

Bitno je da ne zapostavljate partnera zbog posla ove godine, naročito ne u aprilu i oktobru, jer će Vam posao biti primaran. Idite na neko putovanje zajedno, prijaće Vam to da biste popravili odnos.

Slobodni, treba da nađete osobu sa kojom imate odličnu komunikaciju. Potrudite se da se usredsredite na zabavne osobe, pune razumevanja.

Ovo nije godina za vraćanje na stare ljubavi, na nedovršene priče, već je vreme da samo gledate šta je sada dobro za Vas.

Dobri meseci za ljubav su jul i oktobar.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima tokom cele godine će biti aktuelni. Nervoza je moguća u julu i novembru. Tokom septembra su mogući problemi sa varenjem.

Još ponešto o Ovnovima možete pronaći OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajtAstrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: