MONDO/Fonet

Milioner traži asistenta, plata 30.000 evra!

Autor:

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kojem će plaćati oko 32 hiljade evra da putuje i odseda s njim u velikim hotelima u raznim gradovima velikih država.

16
A- A A+
novac, evro, evri, strana valuta, valute, 500 evra Foto: MONDO/Mario MilojevićMetju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države gde će održavati predavanja u kompanijama.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

View this post on Instagram

Reading in the backyard ☀️

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on


Ovaj uspešni biznismen mesečno zarađuje 70 hiljada evra, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada evra.

"Plata svakako zavisi od ranijeg iskustva mog asistenta, kao i od njegovih veština. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekom da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom", rekao je on.

On od svog budućeg zaposlenog traži važeći pasoš, dobre kompjuterske veštine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti i da mu ga pošalju u aplikaciji za posao.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.