mondo.rs

Prepoznaćete ih u seriji! (FOTO, VIDEO)

Autor:

"Državni službenik" nam donosi preplitanje sa drugom serijom Gage Antonijevića, pogledajte!

Prepoznaćete ih u seriji! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO/Goran Sivački

Na kanalu SuperStar TV od nedelje, 24. marta, počinje emitovanje nove domaće serije "Državni službenik", sa Žarkom Lauševićem u jednoj od glavnih uloga. Priča posvećena svima onima koji su posvetili živote očuvanju bezbednosti zemlje...

Lučić: Superstar TV će biti srpski HBO!

Novo akciono ostvarenje SuperStar TV kanala "Državni službenik", prva je domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad tajnih službi u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke situacije.

Prva epizoda je prikazana na svečanoj pretpremijeri u Kombank dvorani, pogledajte fotografije!

Evo šta je ekipa serije izjavila za MONDO TV!

Izvor: MONDO

Interesantno je da će Antonijević u ovu seriju "uvesti" i likove iz svog hita "Ubice mog oca", Tihomira Stanića i Marka Janketića. Oni će u novoj priči tumačiti svoje likove iz "Ubica", inspektore Marjanovića i Pavlovića.

Akciona serija producenta Predraga Gage Antonijevića, u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, prati priču o agentima tajnih službi koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga.

Od nedelje, 24. marta, od 21 čas, na SuperStar TV kanalu mts televizije, počinje priča posvećena svima onima koji su posvetili i položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.

Njeni junaci su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi.

Radnja ove uzbudljive krimi-drame bavi se profesionalnim iskušenjima glavnih aktera, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični život. Uloge tumače Milan Marić, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

POGLEDAJTE TREJLER

Izvor: mts Tvoj svet

Povezano

Sve vesti