mondo.rs

Lučić: Superstar TV će biti srpski HBO (FOTO, VIDEO)

Autor:

Najbolje serije i filmovi na Superstar kanalu mts televizije - od nedelje gledamo "Državnog službenika"!

7
A- A A+

Nakon serije "Besa", Superstar TV kanal spremio je za svoje gledaoce novo akciono ostvarenje -- krimi seriju "Državni službenik" čija će tema biti rad tajnih službi. Glavni glumci su Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Žarko Laušević, Marta Bjelica, Tihomir Stanić.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić je nakon premijere za novinare u Beogradu najavio da će Superstar TV vrlo brzo biti srpski HBO kanal.

SVE što vas zanima o "Državnom službeniku" (FOTO, VIDEO)

"Za kratko vreme uspeli smo da od Superstara napravimo kanal koji je među deset najgledanijih. Imamo težnju da od tog kanala stvorimo srpski HBO na kojem će se gledati samo dobre serije i filmovi. 'Državni službenik' će vas do poslednje epizode držati prikovane za male ekrane", rekao je novinarima Lučić.

Pogledajte MONDO TV sa ekipom "Državnog službenika"!

Izvor: MONDO

Od nedelje, 24. marta, od 21 čas, na SuperStar TV kanalu mts televizije, počinje priča posvećena svima onima koji su posvetili i položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.

Pogledajte trejler!

Izvor: mts Tvoj svet

Povezano

Sve vesti