mondo.rs

"A Bola": Fejsa u hotelu Srbije tražio da ne igra

Autor:

Iskusni vezista došao je u bazu reprezentacije u Lisabonu, ali se u njoj nije predugo zadržao.

18
A- A A+
Ljubomir Fejsa reprezentacija Foto: MN Press

Već kao po pravilu, selektori reprezentacije Srbije pozivaju trofejnog vezistu Ljubomira Fejsu (30), ali njegov nastup sprečavaju povrede.

Oko četvrt časa u igri tokom novembarske pobede protiv Litvanije bili su Fejsin prvi nastup za "orlove" još od meča sa Austrijom na "Marakani", u oktobru 2016. godine.

U međuvremenu je neretko bio na spisku selektora, kao i ovog marta, ali su njegovi nastupi postali retkost. Mladen Krstajić pozvao ga je i sada, za mečeve protiv Nemačke i Portugala, ali Fejsa opet neće biti u sastavu.

S obzirom na to da su "orlovi" ovog puta došli u njegov grad, Lisabon, gde igra za Benfiku, nekadašnji vezista Partizana i Olimpijakosa došao je u hotel reprezentacije i zamolio da bude izuzet iz tima za meč protiv Portugalaca (ponedeljak).

Tamošnji list "A Bola" objavio je ekskluzivnu informaciju da je Fejsa lično zamolio čelnike Fudbalskog saveza Srbije u hotelu da ne bude u sastavu. 

"Razlog nije povreda, već Fejsina pretpostavka da još nije u najboljem fizičkom stanju da se vrati u "akciju" u dresu Srbije, posle samo 120 minuta provedenih na terenu u poslednja dva meseca", otkrio je taj list.

Fejsa za sobom ima 24 nastupa u dresu Srbije.

Povezano

Sve vesti