• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zorannah se sprema za novo zanimanje! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Popularna blogerka potpisivala je novu knjigu i otkrila više o svojim planovima za MONDO.

Poznata modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, do sada je napisala četiri knjige: "Life & Style", "Life journal", "Vanilla sky" i sada najnoviju - "Golden sky".

Novi roman je nastavak prethodnog, gde se sve vrti oko glavne junakinje Lane koja u novogodišnjoj noći upoznaje dečka kakvog je oduvek želela da ima i koji će pomeriti njen svet. Njihova ljubav je poput onih s filmskog platna... ali šta će se dogoditi kad se jednog jutra pogleda u ogledalo i shvati da u odrazu više ne prepoznaje sebe?

Zoranu smo videli u knjižari na potpisivanju njene nove knjige, gde smo jedva uspeli da dođemo do nje od gomile devojčica koje su se okupile u red da bi im blogerka potpisala roman.

"Obe knjige su pisane tako da glavna muška uloga ne valja, jer cela zamisao je bila da postoje tri knjige i da je ta treća knjiga ustvari njen hepi end, pa sam ja ta dva muškarca pravila da ne valjaju", istakla je Zorana za MONDO i dodala:

"Uvek sam volela da pišem, još od osnovne škole. Omiljena stvar su mi bili pismeni zadaci iz srpskog, čak je i moja jedna priča izašla u školskom časopisu. Tako da, to je nekako uvek bilo u meni, pa kad se pružila ova prilika, bilo je jako teško odbiti."

Povećala sam grudi, šta vas zanima?

Zbog toga što je i glavna junakinja romana blogerka, ali piše o putovanjima, ne o modi, mnogi misle da knjiga delom autobiografska, ali Zorana tvrdi suprotno.

"Ne pišem o sebi i svom životu. Lana nije ja, jeste da ima nekih sličnosti na momente, ali to je samo zato što volim da pišem o stvarima koje znam. Ali, ona je potpuno karakterno i životno različita od mene", istakla je ona.

Zorana nam je otkrila i da ćemo ove godine videti novi projekat na kojem radi, ali nije htela još da otkriva šta je u pitanju, osim da je "njeno buduće zanimanje".

"Postoji nešto novo što je u planu već duže vreme, radimo na tome, nego nikako da završimo. Ali, to bi trebalo da bude nekad ove godine i to je nešto čemu ja želim da se posvetim 100 odsto i da to bude neko moje buduće zanimanje. Još ću pisati svakako, jer će biti i treća knjiga, ali definitivno dolazi nešto predivno."

Fudbaler je bivši, hvala Bogu! (VIDEO)

Piše blog, objavljuje vlogove, izdaje knjige, putuje i druži se sa fanovima... Iako ima mnogo poslovnih obaveza, Zorana ističe da ipak nije posao na prvom mestu...

"Teško je. S jedne strane sam jako odgovorna. Uvek dolazim na vreme kad imam nešto, nikada neću zakasniti, ali kada mi se nešto dešava na privatnom planu, potpuno zapostavim posao i ništa mi se ne da i sve me mrzi. Uvek sam javno govorila da mi je emotivni deo najvažnija stavka u životu", zaključila je Zorana.

Pogledajte MONDO TV o "fenomenu" zvanom Zorannah!

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najjaci ikad

Ne znam ko si ali znam da si katastrofa.

Baš bih voleo

da mi bude kućna pomoćnica

tole

A osoba je inače?

SERIJE