Ostvario san - naslonio se na "rols rojs"! (VIDEO)

Autor:

Vlasta Velisavljević ima vozačku dozvolu od 1945. godine, evo šta kaže o vožnji i ostvarenju sna za "Večernje novosti".

Ostvario san - naslonio se na "rols rojs"! (VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vlasta Velisavljević

Glumac Vlasta Velisavljević (92) govorio je za "Večernje novosti" o vožnji nekad i sad, ulogama u pozorištu i na filmu, i ostvarenju sna na Salonu automobila.

"Vozačku dozvolu dobio sam 1945. godine, od saobraćajnog odseka Komande grada Beograda. Nekada su vozači morali da znaju svoj auto u dušu, danas ga prepuste majstoru, a oni samo uživaju. Trenutno vozim 'ladu', a menjao bih je, možda, za 'trabanta'. Njime smo Nikola Simić i ja išli čak do Minhena, da on tamo kupi 'mečku'. Ali, on se više ne proizvodi," rekao je Velisavljević.

Za sebe u šali kaže da traje tolike godine na sceni jer je napravljen "od dobrog materijala".

"Iza mene stoji najozbiljnija firma, Jugoslovensko dramsko pozorište, gde igram Molijerove i Nušićeve komade. Publika me verovatno voli zbog trajanja, napravljen sam od dobrog materijala," rekao je on.

U filmu "Taksi bluz", zasenio je mlađe kolege, što skromno komentariše.

"Kao da su me glavni glumci omrzli, kao da sam im ukrao aplauze. Ali oni su mi nabacivali loptu na penal, ja sam samo opalio na gol!"

Velisavljević je rekao i da je nedelju za nama obeležio Salon automobila, gde je ostvario svoj san - "makar da se naslonim na najskuplji 'rols rojs' model".

Pogledajte MONDO TV sa Vlastom...

Izvor: MONDO

...i MONDO TV o tom "rolsu"!

Izvor: MONDO

Ako i vi volite automobile, posetite MONDO AUTO stranicu, a ovde vas čekaju vesti, galerije i video sa Salona automobila!

Povezano

Sve vesti