Laže, nismo spavale zajedno! (FOTO)

Autor:

Spajsice, Spajsice, hoćete li se ikada oko bilo čega složiti?

3
A- A A+

Melani Braun, odnosno Mel B, rekla je u emisiji Pirsa Morgana da je imala "intimne susrete" sa Džeri Horner, odnosno "Džindžer Spajs".

"Pa da, desilo se. Mrzeće me što sam ovo priznala! Znam da je sad sva fensi, u kući na selu, sa mužem i detetom... Ali bilo je prepuno strasti. Ona ima prelepe grudi... Desilo se, smejale smo se tome posle i to je to," priznala je Mel.

"Dejli mejl" prenosi da je nakon emisije morala da zove svoju "bivšu" i da joj se izvinjava što je intimne detalje iznela u javnost.

List prenosi da je ova priča naročito razbesnela Kristijana Hornera, prvog čoveka Red Bul tima u Formuli jedan, koji je "uložio vreme i novac da izgradi novi, mirni imidž" za svoju suprugu.

"Džeri će demantovati da se između njih dve bilo šta takvo dogodilo. Besna je, kao i njen suprug. Oboje znaju da Mel ovime očajnički pokušava da podigne interesovanje za svoju priču, jer je objavila autobiografiju koja se ne prodaje baš naročito," rekao je izvor blizak Hornerovima.

Braunova je proteklih godina imala turbulentan period. Razvela se od supruga Stivena Belafontea, optužila ga za nasilje, on nju za konzumiranje narkotika, a kulminacija cele priče bila je kada je otkriveno da su njih dvoje organizovali "trojke" i to sa dadiljom svog deteta.

"Spajscice", inače, uskoro kreću na turneju, pa nije poznato kakav će efekat ova šokantna priča imati na njihove međusobne odnose.

Povezano

Sve vesti