Karleuša i Vranješ: POČINJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Početkom aprila počinje suđenje po tužbi Ognjena Vranješa

Karleuša i Vranješ: POČINJE! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO/Samir Cacan, M. M./ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša, koja je zbog objavljivanja eksplicitnih slika i snimaka, na kojima se navodno vidi ona, podnela je 120 tužbi protiv medija i "osobe poznate pod imenom Ognjen Vranješ", koji je sporne fotke i klipove navodno i objavio.

Nije jedina koja je "presavila tabak" - i nju je tužio fudbaler Ognjen Vranješ, i to za povredu ugleda i časti, a prvi susret Jelene Karleuše s fudbalerom, biće već sledeće nedelje i to po njegovoj tužbi.

Prvo ročište povodom prijave Ognjena Vranješa biće sledeće nedelje. "U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dve strane suoče kako bi se utvrdila istina", rekao je neimenovani izvor "Kurira".

Razlog zbog kojeg su Vranješu "povređeni ugled i čast" je otvoreno pismo na društvenoj mreži Facebook, koje je Jelena objavila, nedugo nakon što su u javnost isplivali eksplicitni snimci na kojima se navodno vidi ona.

Vranješ je tada protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvredila otvorenim pismom na Facebooku.

Šta je napisala Jelena o Vranješu?

BONUS VIDEO:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti