mondo.rs,Tanjug

SNS pravi skupove u Beogradu i Novom Sadu

Autor:

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je da će 12. aprila u Novom Sadu i 19. aprila u Beogradu, Srbija na skupovima SNS-a, pokazati da se ne slaže s nasiljem.

211
A- A A+
vučić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić"Tu će biti ljudi sa svojim porodicama koji žele da žive u jednoj pristojnoj, uređenoj i civilizovanoj zemlji kakvu smo počeli teškom mukom da stvaramo nakon zgarišta koje su nam oni ostavili", rekao je Đurić za TV Pink.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" ranije su najavili da će u Beogradu 13. aprila biti organizovan veliki protest ukoliko vlast ne ispuni zahteve iznete na protestima opozicije.

Đurić je rekao i da je mnogo onih kojima se žuri da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer se plaše odlaska u zatvor.

"Najmoćniji tajkun, koji je godinama odlučivao ko će ulaziti u vladu, ima ozbiljne šanse da bude pravosnažno osuđen na ozbiljnu kaznu i zato mu se žuri da ruši sadašnju vlast i spreman je u to da investira ogromnu količinu novca. Zatim imate i Dragana Đilasa koji je tajkun", rekao je Đurić.

Vučić: Izbori u junu ili na proleće 2020. (VIDEO)

Povezano

Sve vesti