Drogirala, pa pljačkala muškarce!

Autor:

Šokantno priznanje reperke zgrozilo javnost.

8
A- A A+

Reperka Cardi B (26) šokirala je fanove kada je otkrila da je u prošlosti "drogirala i pljačkala muškarce". Ovo priznanje je došlo u vidu uživo prenosa na njenom Instagram profilu gde je besno odgovarala onima koji smatraju da ne zaslužuje uspeh koji je ostvarila.

"Ja sam sve postigla s mojim novcem, pa za one ku*ke koje kažu da ja je**no ne zaslužujem ništa jer nisam dovoljno radila, e to me nervira. Jer, sve sam uradila sama. Mora da ste zaboravili na sra*a koja sam morala da radim da bih preživela, kao što sam morala da radim kao striptizeta. Morala sam da govorim muškarcima: 'O da, želiš da me je***? Hajde da idemo u hotel.' A, onda sam ih drogirala i pljačkala. To sam morala da radim", istakla je ona besno u klipu.

"Ništa mi je**no nije bilo dato na tacni! Ništa! Pa, svi oni koji govore da ne zaslužujem ništa, znam da to govore jer je**no ne znaju sva sra*a koja sam morala da radim", zaključila je ona.

Skandalozan nastup! (FOTO, VIDEO)

Ovo priznanje prve reperke koja je dobila Gremi za najbolji solo album, podstaklo je mnoge da apeluju na to da joj se ukinu društvene mreže, dok su drugi istakli da bi situacija bila znatno gora za nekog poznatog muškarca kada bi javno rekao da je drogirao i pljačkao žene.

Međutim, Cardi nije briga...

"I dalje ću da budem ovde, sada sažvaćite i progutajte!", tvitovala je ona kao odgovor na ovakve komentare.

Reperka često šokira svojim ponašanjem i izjavama, ali mnogi smatraju da je sada prešla svaku granicu... Šta vi mislite o ovome?


Tagovi:

Povezano

Sve vesti