Sve u 16 sa Vladom Novakovićem: Portugal - Srbija 1:1

Bilo bi glupo da smo ovo emitovali u ponedeljak uveče u uobičajenom terminu i da nemamo reč o "orlovima" u nedelji kada su igrali "orlovi". Ali pričali smo o mnogo čemu, od (Severne) Makedonije, preko (takozvanog) Kosova, do Brexita.

Sve u 16 sa Vladom Novakovićem: Portugal - Srbija 1:1 Foto: MONDO

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je kvalifikacije za EURO 2020 remijem u Lisabonu sa šampionom Evrope, što je bio dovoljan razlog da snimanje osme epizode podcasta pomerimo sa ponedeljka na utorak.

Ne samo zato što smo i Vlada Novaković i ja imali obaveze u svojim redakcijama, već i zbog toga što nam se gledala utakmica, a i bilo bi glupo da u nedelji kada igraju "orlovi" ne kažemo ništa o "orlovima".

Razgovori o fudbalskoj reprezentaciji su nešto što ne odbijam, kao ni moj gost.

Kako je birao Santoš, kako Krstajić, da li smo nekad imali suđenje kakvo je priredio Marćinak, Tadić, Tadić, Tadić, Ronaldo, pa još malo Tadić, zašto smo borben, ali ne i stabilan tim, zašto bi jednom sagovorniku Ljajić bio u timu, a drugom ne, zašto igramo u Lavovu, itd, itd.

SVE U 16 SA PETROVIĆEM: O SELEKTORU I FUDBALERIMA

Nismo se zadržali u Lisabonu, naprotiv. Preko (Severne) Makedonije i (takozvanog) Kosova, stigli smo do UEFA i Brexita, koji bi - bar kada čitate šta pišu kolege u Engleskoj - trebalo u velikoj meri da promeni Premijer ligu i engleski fudbal, generalno.

Od toga neće biti ništa, obrazložio je Vlada, pa predlažem da poslušate razgovor dvojice kolega, ali pre svega prijatelja.

Slušajte nas na SoundCloud platformi......ili pogledajte Mondo podcast "Sve u 16" na našem YouTube kanalu.

Izvor: YouTube/MONDO portalUtakmica na "Da Lušu" bila je "goreća" tema i u prethodnoj epizodi, u kojoj je slušalice u Mondo studio namestio još jedan fudbalski zanesenjak i kolega, Neša Petrović.

Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti