mondo.rs

"Hvala što ste mi olakšali najteže dane"

Autor:

Voditeljka Dea Đurđević, teško povređena u nesreći pre skoro dva meseca, oglasila se na Instagramu.

"Hvala što ste mi olakšali najteže dane" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Voditeljka Dea Đurđević prvi put se oglasila na Instagramu i lično prokomentarisala svoju situaciju, a zamolila je kolege novinare da ne traže izjave.

"Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još uvek neću davati izjave. Hvala vam," napisala je Dea.

Ona se zahvalila i osoblju sa VMA, gde je skoro dva meseca provela u šok-sobi.

"Hvala najlepše stručnjacima, doktorima i tehničarima iz šok sobe. Hvala što ste mi olakšali najteže dane, i što ste bili profesionalni, prijateljski nastrojeni i što ste brinuli o meni," napisala je ona.

Voditeljka je, inače, u utorak prebačena na odeljenje ortopedske hirurgije Kliničkog centra Srbije, gde će nastaviti oporavak nakon teške nesreće. Prema pisanju domaće štampe, njeno stanje sada je stabilno ali joj predstoji dug oporavak.

Dea je teško povređena početkom februara na Dedinju, kada je dolazila na posao. Najpre se sudarila sa drugim vozačem, a kada su izašli iz svojih vozila, pokosio ih je autobus koji je proklizao usled zaleđenog kolovoza.

Povezano

Sve vesti