mondo.rs

"Napuštam muziku da bih bio bolji otac"

Autor:

Reče pevač koji nema decu!

5
A- A A+

Džastin Biber proteklih meseci prolazi kroz težak period.

Mladi pevač se iznenada oženio, a zatim je više puta uslikan sa novom suprugom, Hejli Boldvin, u javnosti u trenucima potpunog nervnog rastrojstva. Plakao je i kukao pred objektivima paparaca, dok ga je manekenka tešila.

"Zbog Boga nismo imali seks pre braka" (VIDEO)

Biber je zatim objavio da se već godinama bori sa depresijom i anksioznošću, da je pokušao utehu i spas da pronađe u religiji, ali da sada ipak mora da napravi pauzu u karijeri.

"Čitam kako mi tražite novi album. Na turneji sam najveći deo svojih tinejdžerskih i dvadesetih godina. Znam da ste verovatno primetili da na prethodnoj nisam bio srećan. Vi to ne zaslužujete, vi plaćate da biste došli na energetičan i zabavan koncert, a ja emotivno nisam bio u stanju da vam to pružim. Ja tražim, pokušavam i grešim, kao i svi, i trenutno sam fokusiran na popravljanje svojih najdubljih problema. Želim da ih popravim da se ne bih raspao, da mogu da održim svoj brak i budem najbolji otac koji mogu da budem. Muzika mi je veoma važna, ali ništa nije važnije od porodice i zdravlja," napisao je on.

Povezano

Sve vesti