mondo.rs

Olimpik Marsej: Nemanja, možeš da ideš

Autor:

Na jugu Francuske više ne računaju na srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića.

Olimpik Marsej: Nemanja, možeš da ideš Foto: MN Press

Rudi Garsija više nema strpljenja za Nemanju Radonjića.

Brzonogi krilni fudbaler je letos iz Crvene zvezde stigao na mediteransku obalu u transferu vrednom 12 miliona evra, ali u dresu Olimpika nije ni blizu mogao da ponovi partije kakve je pružao kao član šampiona Srbije - kako u Superligi, tako i na međunarodnoj sceni.

Istina, konkurencija na njegovoj poziciji je "paklena", tako da je Radonjić je odigrao svega 12 utakmica u Ligi 1 bez gola ili asistencije, a Marsej planira i da ga proda...

Kako prenosi francuski list "L'Ekip", Olimpik je pripremio listu fudbalera na koje ozbiljno ne računa Rudi Garsija i na kojima bi mogli da zarade za eventualna pojačanja, pa je tako Nemanja Radonjić jedno od četiri imena.

ČIME SU NEMANJA RADONJIĆ I ĆALETA-CAR VEĆ NALJUTILI TRENERA?

Uz srpskog reprezentativca, na "transfer listi" su i Ajmen Abdenur (Tunis), Rolando (Portugal) i Tomaš Hubočan (Slovačka), sva trojica štoperi.

Za sada nema informacija o tome koja bi mogla da bude Radonjićeva naredna destinacija, ali je bilo više zainteresovanih klubova, pogotovo iz Nemačke, dok je još bio član Crvene zvezde i briljirao tokom 2018. godine.

Radonjić je prethodno bio član Rome, ali za njih nije igrao na zvaničnim mečevima.

Povezano

Sve vesti