Šok ispovest: Vodila sam ih u krevet, pa pljačkala!

Autor:

"Da li ovakva osoba zaslužuje da bude slavna?"

Šok ispovest: Vodila sam ih u krevet, pa pljačkala! Foto: Tanjug/AP/Invision/Matt Sayles

Reperka Cardi B svetsku popularnost stekla je hit singlom "Bodac yellow", potom svađom s Niki Minaž, a onda i iskrenošću - od fanova nije krila da je "do juče zarađivala kao striptizeta", a ni da im ispriča kako ju je muž Offset varao.

Ipak, nešto je prećutala.

Na društvenim mrežama su krenule da kolaju glasine da je Cardi B u "striptiz danima" pljačkala muškarce. I sada je ona to i priznala. U podugačkom postu i videu na Instagramu, Cardi je otkrila da se ne ponosi stvarima koje je radila, i objasnila zašto nije do sada pričala ili pevala o tome.

Cardi je u lajvu na Instagramu prvo otkrila užasne stvari koje je radila pre slave, a potom u postu pokušala da se opravda.

"Morala sam da se skidam i kada me neki muškarac gleda i pipka pitam: Hoćeš da spavam s tobom? OK, hajde, idemo u hotel. Onda bi ga drogirala i opljačkala. To bih uradila", rekla je Cardi i otkrila da joj smetaju komentari nepoznatih ljudi. "Da meni neka ku*ka dođe i kaže da ja ne zaslužujem sve ovo, da nisam je*eno radila i zaradila da budem poznata... ja sam sve uradila, a ta sr*nja sam radila da bih je*eno preživela".

Kasnije je "smirila strasti" i objavila post u kojem je pokušala da objasni svoje postupke.

"Ja sam deo hiphop kulture u kojoj se jasno i glasno priča o stvarima koje si radio, pravim i pogrešnim, stvarima koje su te dovele do toga ko si danas. Ima repera koji veličaju ubistva, drogu, pljačku. Zločine koje su izveli kako bi preživeli. Ja nikada nisam veličala neke stvari u mojim pesmama jer se ne ponosim njima. Imam odgovornost da ne glorifikujem takve stvari. Donosila sam pogrešne odluke jer sam u tom trenutku svog života osećala da nemam izbora. Osećam se blagosloveno jer sam uspela da prevaziđem te stvari", napisala je reperka na Instagramu nakon problematičnog lajva u kojem je priznala užasne stvari koje je radila.

Fanovi nisu zadovoljni odgovorom, već se pitaju "da li ovakva osoba zaslužuje slavu".

Povezano

Sve vesti