mondo.rs

Greška u Matriksu koju ne bismo oprostili? (ANKETA)

Autor:

Matriks nije trebalo ovako da izgleda! Ne brinite, i dalje živimo u "programu", nije to problem... problem je KO JE NEO?!

2
A- A A+
matriks,kijanu rivs,matrix Foto: Giphy

Pre izvesnog vremena smo pročitali da se snima rimejk "Matriksa". Još jedna u nizu potpunih "rimejk i nepotrebnih budalaština", jer jedan je "Matriks", jedan je Neo, jedan je Morfeus...pa, možda!

Pre nego što je odlučeno da baš Kijanu Rivs bude taj koji će popiti crvenu pilulu, reditelji i producenti su birali i birali... da li će Nea igrati Džoni Dep, Val Kilmer, Bred Pit, Nikolas Kejdž, Leonardo Dikaprio, Juan Mekgregor...

Braća Vačovski i studio su, svi tako mislimo već 20 godina, uradili pravu stvar kada su za Jednog izabrali Rivsa, ali sada se otkrilo da je postojala jedna osoba koja je mogla da uništi i Kijanuov Matriks - Sandra Bulok!


Producenti kultne trilogije su se toliko mučili na kastingu, birajući onog pravog, da su u jednom momentu poslali scenario Sandri Bulok i rekli da će uloga Nea biti prepravljena - Jedan će postati Jedna.

"Bili smo očajni, žarko smo želeli Sandru Bulok i bili spremni da Nea pretvorimo u ženu", rekao je Lorenco di Bonaventura za "The Wrap". Na sreću, Bulokova je rekla "ne" i eto nama jednog, jedinog...

kijanu rivs,matriks,potez,karate Foto: Giphy

Povezano

Sve vesti