mondo.rs

Progovorila o skandalu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

"Kumovali ste jednom prijateljstvu"

Progovorila o skandalu! (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Manekenka Sofija Milošević pre nekoliko meseci je završila na naslovnim stranama domaćih tabloida zbog navoda da se viđala s fudbalerom Duškom Tošićem, srpskim reprezentativcem i suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Vest o aferi osvanula je u medijima uporedo s vešću da se Jelena i Duško razvode, potom da je ona njega prevarila s fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom... onda svi znamo šta je usledelo - sijaset eksplicitnih fotografija na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša i mnogo više tužbi.

Kada su navodi da se manekenka Sofija Milošević viđa s Tošićem objavljeni, manekenka se na društvenim mrežama kratko oglasila kako bi rekla da "advokati rade svoj posao", a istupila je i pevačica Jelena Karleuša i pozvala medije da "ne diraju nedužne".

Sada je Sofija "Exkluzivu" povodom svega što je "prevalila preko glave" rekla:

"Jedan tako ogroman skandal je pokrenuo takvu lavinu i ja koja sam se našla tu... ne znam šta bih rekla. Jedino čemu su mediji kumovali je prijateljstvo s Jelenom Karleušom. Dopisivale smo se ona i ja pre, ali posle nevolje koja nas je zadesila postale smo prave prijateljice", rekla je Sofija.

BONUS VIDEO: Lepa si Sofija!

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti