mondo.rs

Razvedeni smo, Ognjen za mene više ne postoji!

Autor:

Bivša supruga Ognjena Vranješa o njegovom hapšenju i prekidu komunikacije!

Razvedeni smo, Ognjen za mene više ne postoji! Foto: MN Press

Fudbaler Ognjen Vranješ već mesecima je glavna tema tabloida. Najpre je objavio gole fotografije i poruke koje mu je navodno slala udata pevačica Jelena Karleuša, zatim je izgubio angažman u belgijskom Anderlehtu, a onda je uhapšen kada je pokušao da uđe u tu zemlju bez dozvole za boravak.

Uhapšen Ognjen Vranješ

List "Alo" kontaktirao je njegovu suprugu Danijelu, uz komentar da Vranješ "ne komunicira sa novinarima", a ona je kratko poručila da je dojučerašnji suprug, sa kojim ima kćerku, ne interesuje.

"Baš me je briga da li su uhapsili Ognjena, ili ne. S njim nemam nikakav kontakt i volela bih da me više nikada ne povezujete s njim. On je moja prošlost, o kojoj ne želim da govorim. Još nismo razvedeni na papiru, ali ćemo uskoro biti. Uznemirava me svako pitanje vezano za njega, on za mene više ne postoji," rekla je Danijela tom listu.

SUĐENJE!

Inače, suđenje između Karleuše i Vranješa počinje sledeće nedelje u Beogradu. Fudbaler je tužio pevačicu zbog povrede ugleda i časti, a domaća štampa ranije je prenela da će njih dvoje možda morati da se suoče na sudu i iznesu svoje verzije priče.

Pogledajte MONDO TV u kojem JK objašnjava da Balkan voli da "baca u blato one koji vrede".

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti