mondo.rs

Navijači pomažu VK Partizan pred utakmicu sezone

Autor:

Vaterpolisti Partizana u petak uveče igraju revanš meč plej-ofa za opstanak u regionalnoj ligi protiv Solarisa iz Šibenika. Navijači, ali i klubovi iz sportskog društva, kupuju ulaznice kao pomoć ugroženom velikanu.

16
A- A A+

Zvezda Partizan vaterpolo derbi Foto: MN Press

Utakmica sezone za Vaterpolo klub Partizan!

U petak uveče na Banjici (početak u 20 časova), crno-beli igraju protiv Solarisa u revanšu baraža za ostanak u Regionalnoj A1 ligi. U prvom susretu u Šibeniku bilo je 9:9.

Vaterpolo klub Partuzan je danima unazad pozivao navijače i ljubitelje ove igre da pomognu klubu i da kupovinom ulaznica pomognu da se bar pokriju troškovi organizacije ovog meča.

"Pozivamo vas da dođete i podržite voljeni Partizan, jer ste nam potrebni i želimo da zajedno ostvarimo uspeh. Uz vas je sve lakše! Kupovinom karata pomažete klubu", pisalo je u pozivu VK Partizan.

I mnogi navijači su "priskočili" u pomoć. Tako su klubovi navijača Partizana iz Ciriha, Pariza, Ontarija, Trebinja, Kotora, Doboja, Bijeljine, Gajdobre... kao i jedna od podgrupa organizovanih navijača iz Beograda kupili po 100 ulaznica. Isto je učinio i Rukometni klub Partizan. Navijački klub iz Pariza je tih 100 ulaznica, preko kluba, poklonio svima koji žele da dođu i bodre crno-bele.

Klub navijača Partizana iz Ciriha uplatio je 1.100 evra na račun Vaterpolo kluba, a klub navijača iz Amsterdama 100 evra.

Košarkaški klub Partizan obavestio je navijače da je kupio 200 karata i pozvao zainteresovane da karte preuzmu u petak, posle 11:30 u prostorijama kluba (Humska 1, kancelarija 218).

Cene ulaznica za meč u petak su 200 i 400 dinara. 

Povezano

Sve vesti