mondo.rs

"Oduvala" Krajinovića? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Teniser Filip Krajinović ponovo na nastupu Milice Pavlović

"Oduvala" Krajinovića? (FOTO, VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pre šest meseci mediji su pisali o "zauzetom Filipu Krajinoviću" koji je spopadao Milicu Pavlović na nastupu u jednom prestoničkom klubu.

Priča se ponavlja...

Nedugo nakon što je objavljeno da je Filip Krajinović našao novu devojku nakon raskida s voditeljkom Ninom Radulović, teniser je viđen na poslednjem nastupu Milice Pavlović, gde je ponovo pokušao da joj priđe.

List "Alo" piše da je "pripiti teniser došao u klub u pratnji dve devojke, koje je smestio u separe", a onda je "opčinjeno gledao u Milicu Pavlović".

"Došao je u separe u kojem je bio Stefan Živojinović, kojeg je Milica zvala da joj se pridruži na bini", rek je neimenovani izvor i dodao: "Za to vreme teniser Filip Krajinović, koji je u dalje bio u Stefanovom separeu je gutao knedle".

Isti izvor dodaje da je Milica nakon završenog nastupa krenula ka separeu da se pozdravi sa Stefanom. "U tom trenutku Krajinović, koji je na sve moguće načine pokušao da skrene pažnju na sebe, skočio kao oparen. Milica ga nije konstatovala, već je zagrlila Živojinovića i ćaskala s njim, Besan, teniser je Milicu uhvatio za ruku kako bi joj nešto objasnio. Obezbeđenje je odmah skočilo, ali je Milica bez mnogo muke uspela da odbije Filipovo nasrtanje".

Pogledajte prilog s Milicom Pavlović:

Izvor: MONDO TV

Povezano

Sve vesti