mondo.me

Beskućnik silovao devojčicu!?

Autor:

Policija u Ulcinju u Crnoj Gori privela je beskućnika zbog sumnje da je silovao jedanaestogodišnju devojčicu!

Beskućnik silovao devojčicu!? Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Na osnovu opisa koji im je dala porodica devojčice inspektori kriminalističke policije su brzo identifikovali i uhapsili lice za koje se sumnja da je počinilo krivično delo, piše Dan.

Podgorički dnevnik navodi da je iz Uprave policije dobio nezvaničnu informaciju da je tačno da je slučaj prijavljen i da je u toku operativna obrada zbog čega policija nije mogla saopštiti više detalja.

List navodi da je devojčica odmah nakon prijave upućena na medicinske preglede i da se rezultati nalaza očekuju danas. 

Neimenovani izvor Dana iz policije rekao je da porodica devojčice prijavila sumnju da je njihovu kćerku seksualno zlostavljao beskućnik koji je često boravio u ulcinjskom naselju Štoj. 

O prijavi je odmah obavešten nadležni tužilac a na osnovu prikupljenih operativnih podataka utvrđeno je o kome je reč nakon čega je ta osoba privedena na informativni razgovor.

Osoblje bolnice grupno silovalo pacijentkinju

Dan navodi da će se o kvalifikaciji eventualnog krivičnog dela izjasniti tužilac kada stignu rezultati medicinskih pregleda devojčice.

Podgoričkom dnevniku je nezvanično saopšteno da policija ne želi da prejudicira istragu jer se na osnovu preliminarnih rezultata nije moglo sa sigurnošću utvrditi da je pomenuto lice imalo seksualne odnose sa devojčicom.

Finska: Deset sati silovali drogirano dete

List navodi da je od osobe koju je prijavila porodica devojčice uzet uzorak DNK, koji je upućen na veštačenje.

U istragu su uključeni i službenici Centra bezbednosti Bar.

Podgorički dnevnik piše da je vest o mogućem silovanju devojčice uznemirila meštane Štoja koji ne mogu da veruju da je čovek koji je priveden spreman da uradi tako nešto.

Reč je o petoj prijavi u poslednje dve godine koja se odnosi na krivično delo nedozvoljene polne radnje sa maloletnim detetom.

U tri slučaja je utvrđeno da se radilo o lažnim prijavama, što je dokazano kroz sudske postupke u kojima su prijavljeni pravosnažno oslobođeni, piše Dan.

Povezano

Sve vesti