Telekom Srbija

Supernova - galaksija integrisanih usluga (FOTO/VIDEO)

Promovisan novi brend na kablovskom nebu Srbije. Novi korisnici Supernova paketa prvih 6 meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

Supernova - galaksija integrisanih usluga (FOTO/VIDEO) Foto: MONDO/Goran Sivački

Gala događajem na vrhu kule "Ušće" na Novom Beogradu u petak uveče lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije - Supernova.

Izvor: MONDO

Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije.

Trenutno, Supernova ima više od 300.000 internet i televizijskih korisnika u mnogim gradovima i opštinama u Srbiji.

Supernova je brend nastao akvizicijom kablovskih operatora Kopernikus Technology, Radijus vektor i AVcom i od aprila predstavlja novu zvezdu u sazvežđu Telekom Srbija grupe. Više o Supernovi saznajte na sajtu https://mojasupernova.rs/

"Čija je ono zvijezdaaaa", zapevao je pevač Nikola Rokvić, uvevši zvanice u novu "galaksiju", da bi vatromet začinio svečarsku atmosferu. Lansiranju novog kablovskog brenda prisustvovali su mnoge zvanice iz sveta biznisa, kulture, umetnosti...

"Čvrsto verujemo da će korisnici prepoznati kvalitet naše ponude u kratkom roku. Više od 200 televizijskih kanala u osnovnom paketu, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mb/s i pouzdana usluga fiksne telefonije, uz vrlo povoljne cene, što je najbolje, preporuka su da postanete Supernove", rekao je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, posebno ističući bogatu ponudu najboljeg televizijskog sadržaja.

"Ovo je samo početak. Imamo čvrstu viziju koja podrazumeva dalji rast broja korisnika, dostupnost usluga na teritoriji cele Srbije, kao i nove akvizicije", dodao je Lučić.

Istakao je da je ovo samo početak stvaranja novog Telekoma Srbija.

Za sve nove korisnike Supernova je pripremila promocije koje će izbor kablovskog operatora učiniti lakšim nego ikada ranije.

Novi korisnici Supernova paketa prvih 6 meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

Povezano

Sve vesti