mondo.rs

Grobari podeljeni: Jedni teraju Sava, drugi Upravu!

Autor:

Jedna frakcija navijača Partizana već tera Miloševića, druga se obračunava sa čelnicima, dok treća skandira: Kosovo je Srbija!

Grobari podeljeni: Jedni teraju Sava, drugi Upravu! Foto: MN Press

Navijači Partizana, bar oni koji su se ove nedelje popodne okupili na tribinama Stadiona "Mladost" u Kruševcu, imaju različite stavove oko toga ko (sledeći) mora da ode iz kluba.

Toliko različite da je i Savo Milošević na debiju u trenerskoj karijeri mogao jasno da čuje kako je već vreme da - ode! Drugim rečima, od dobrodošlice nije bilo ništa. Naprotiv.

Jedna od tri frakcije grobara (nezvanično - "Partizanovci") u nekoliko navrata tokom prvih pola sata derbija 28. kola sa Napretkom (pobeda domaćina 1:0), pre i posle primljenog gola, skandirala je: "Savo, odlazi".

Milošević o "popravci Partizana", Kosan o nepravdi


Sa druge tribine, na kojoj su bili smešteni Grobari koji se u Humskoj okupljaju na jugu, i pre utakmice mogle su da se čuju parole: "Uprava napolje" i "Vučela, odlazi", dok je treća "sekcija" poznata kao "Zabranjeni" u početku skandirala: "Kosovo je Srbija".

Pogledajte priznat...

Izvor: MONDO/Arena sport


...i nepriznat pogodak Napretka iz prvog poluvremena.

Izvor: MONDO/Arena sport


Milošević je tokom nedelje promovisan kao novi trener Partizana, kluba za koji je sa uspehom nastupao tri sezone početkom 90-ih. On je na "užarenoj" klupi nasledio bivšeg saigrača Zorana Mirkovića, koji je ostavku na mesto šefa struke podneo 10. marta još u svlačionici posle poraza od Voždovca.

Savo ne pomaže, Partizan je loš – crna serija traje!


U međuvremenu, ekipu je kraj aut linije predvodio Mirkovićev pomoćnik, Žarko Lazetić, koji je 13. marta takođe u Kruševcu uspeo da pobedi Napredak rezultatom 0:4 i obezbedi klubu plasman u polufinale Kupa, ali koji je potom i sam doživeo neprijatan rezultat u Superligi kada je Spartak odneo bodove iz Humske u Suboticu pobedom od 1:3.

Usledio je dogovor čelnika kluba sa Miloševićem, koji je u tom trenutku obavljao funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, međutim taj potez nije naišao na odobravanje najglasnijih među Partizanovim pristalicama na stadionu danas…

Povezano

Sve vesti