mondo.rs

Mire se Vranješ i Karleuša?! (FOTO, VIDEO, ANKETA)

Autor:

Fudbaler došao na sud u pratnji advokata, povodom tužbe koju je podneo protiv Jelene Karleuše - "sledi pokušaj pomirenja"

Mire se Vranješ i Karleuša?! (FOTO, VIDEO, ANKETA) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je bilo zakazano prvo ročište u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, jer je fudbaler Ognjen Vranješ tužio Jelenu Karleušu zbog pretnji na društvenim mrežama.

Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe - za povredu ugleda i časti, i za odštetu traži dva miliona.

"Razvedeni smo, Ognjen za mene ne postoji"

Razlog zbog kojeg su Vranješu "povređeni ugled i čast" je otvoreno pismo na društvenoj mreži Facebook, koje je Jelena objavila, nedugo nakon što su u javnost isplivali eksplicitni snimci na kojima se navodno vidi ona.

Vranješ je tada protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo da ga je Jelena uvredila otvorenim pismom na Facebooku.

Karleuša se danas nije pojavila na sudu, jer nije prošlo ni 40 dana od kako je umrla njena majka Divna Karleuša. JK je priložila smrtovnicu majke i rekla da je to razlog zbog kog neće doći na sud.

"Jelena se nije pojavila na današnjem ročištu. Sledeće je 22. 4. u 13 sati. Ne znamo da li će se pojaviti. Danas je bio zakazan pokušaj mirenja, tako zakon nalaže, ako strane pristanu a oko ne ide se u postupak dalje", rekao je advokat Ognjena Vranješa, prenosi "Alo" i dodao:

"Za sada je opravdala izostanak i priložila je umrlicu jer još nije prošlo 40 dana i ne moze da učestvuje u postupku. U tom smislu imamo razumevanja. Ročište za mirenje je odloženo. Još uvek postoji šansa da će se pomiriti sa Vranješem".


Pogledajte MONDO prilog sa Jelenom Karleušom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti