mondo.rs

WhatsApp ukinuo iritantnu opciju

Autor:

Aplikacija WhatsApp dobila je preko potrebnu opciju za kontrolu privatnosti.

3
A- A A+

Nakon perioda testiranja na iOS platformi, u BETA fazi, WhatsApp svima otključava preko potrebnu opciju za zaštitu privatnosti. Više u grupe neće moći da vas doda niko, osim ukoliko vi to ne želite. Do sada su administratori različitih WhatsApp grupa to bili u mogućnosti, ali od početka aprila da se priključite nekoj grupi pristanak ćete morati da date upravo vi, sami.

Pročitajte i ovo: WhatsApp dobija 3 nove funkcije: Koje su i šta rade

Da biste se zaštitili od neželjenog dodavanja u WhatsApp grupe moraćete da odete u Settings, pa u Accounts i na kraju u Privacy, u kojem se nalazi i opcija Groups. Unutar nje označite Nobody kategoriju, što će WhatsApp aplikaciji staviti do znanja da ne želite da vas bilo ko doda u bilo koju grupu bez vašeg odobrenja.

Opcija je od 3. aprila dostupna svima, ali biće uključena sa promenom opcija na serverima, pa je neće svi korisnici videti istovremeno, nego će kod njih stići za dan, dva ili kasnije.

Da li ste vi imali iskustva sa neželjenim WhatsApp grupama?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Povezano

Sve vesti