mondo.rs

Milojević zadovoljan, ali nije video sve što je hteo

Autor:

"Ima nekih stvari koje radimo na treninzima, ali ne pokazujemo ih kada dođu utakmice i to ćemo morati da popravimo", upozorio je Zvezdin trener svoje fudbalere posle pobede nad Bačkom.

4
A- A A+
vladan milojević, crvena zvezda okupljanje, Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ispunili su cilj fudbaleri Crvene zvezde pobedom u Bačkoj Palanci (3:1), međutim, trener Vladan Milojević nije bio u potpunosti zadovoljan.

Posle utakmice pred kamerom TV Arena Sport rekao je da ima stvari koje će njegovi igrači morati da poprave u narednom periodu.

"Zadovoljan sam većim delom utakmice, ali ima nekih stvari koje treba da ispravimo. Pričamo o tome, radimo... Imali smo dosta šansi koje je trebalo da realizujemo i za tim žalim, kao i za stvarima koje radimo na treningu, a na utakmicama ih ne pokazujemo. Ima dosta stvai koje treba da popravimo", naveo je Milojević.

Trener Bačke, Zoran Govedarica, ocenio je da je neiskustvo njegovog tima bilo razlog za primljene golove, ali je i pohvalio svoje igrače.

"Zadovoljan sam kako su se igrači u drugom delu oslobodili i igrom u tom periodu. Mnogim mojim igračima je ovo prvi put da igraju u Superligi, a tek protiv Crvene zvezde. To je doprinelo primljenim golovima", smatra Govedarica.

POGLEDAJTE SVE GOLOVE:

Izvor: MONDO/Arena Sport

Izvor: MONDO/Arena Sport

Povezano

Sve vesti